Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Uitgaan - In de schoolvakanties kun je in het Philips Museum terecht voor de activiteit Museum Kids Factory.

Tijdens Museum Kids Factory gaan kinderen actief aan de slag met techniek. Kinderen van 8 jaar en ouder leren alles over elektronische circuits, solderen, boren en zagen en hun eigen constructies bouwen. Voor kinderen vanaf 5 jaar is er ook van alles te doen. Ze kunnen met Philiform bouwen, tekenen, kleuren, knutselen en werken met de 3D-printer en de 3D-pen.

De eerstvolgende Museum Kids Factory is van maandag 12 t/m zondag 18 februari. Meedoen kan van: 11.15-12.45 uur / 13.15-14.45 uur / 15.15-16.45 uur.

 

Om alle kinderen persoonlijke aandacht te kunnen geven, kunnen er per sessie maximaal 25 kinderen meedoen. De kosten voor deelname zijn een entreekaart voor het Philips Museum + € 2,- p.p.

Reserveer hier. Of kijk voor meer informatie op: philips.nl.

Bezoek het Philips Museum, voor iedereen van 8-88 jaar!

Het Philips Museum biedt bezoekers verschillende mogelijkheden om de geschiedenis van Philips te ervaren.  Speel het interactieve familiespel Mission Eureka, laat u en uw familie of vrienden rondleiden door een van de deskundige gidsen of neem deel aan een van de speciale activiteiten in de schoolvakanties. In de agenda vindt u het actuele activiteitenaanbod.

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Cultuur & Uitgaan