040 Eindhoven Economie - Het coronavirus treft verschillende groepen in de Eindhovense samenleving hard, zoals: ondernemers, verenigingen, initiatiefnemers uit de culturele sector, zorgaanbieders en gesubsidieerde instellingen in het sociaal domein. De noodzakelijke maatregelen van het Rijk brengen deze groepen in financiële problemen.

Lees meer...

040Eindhoven Economie/duurzaamheid – Met ingang van de nieuwe dienstregeling op 1 december a.s. krijgt Station Eindhoven het predicaat ‘Centraal’. De nieuwe naam van het station wordt ‘Station Eindhoven Centraal’. Nederland kent zes van deze centrale stations en daar komt Eindhoven nu dus bij. Even snel de naam veranderen is niet niks; dat gaat ruim € 100 - € 150.000,= kosten.  

Lees meer...

Thuisbezorgd.nl kondigt de winnaars van de Best Restaurant Awards 2018 aan

040 Eindhoven Economie - Voor het vijfde jaar op een rij kondigt Thuisbezorgd.nl de winnaars aan van de prestigieuze Best Restaurant Awards 2018 verkiezing. Spare Rib Express sleept de titel “Beste restaurant van Eindhoven'' in de wacht. Naast de landelijke winnaar publiceert Thuisbezorgd.nl ook de volledige lijst met winnaars per stad en categorie. Samen vormen deze een overzicht van de best beoordeelde restaurants door heel Nederland. 

Lees meer...

040 Eindhoven Economie – Voormalig Eurocommissaris Neelie Kroes wordt het gezicht van de start van het ambitieuze Female Tech Heroes netwerk, dat op dinsdag 21 mei wordt gelanceerd in de Dutch Technology Week op High Tech Campus Eindhoven. Meer dan 600 tech-vrouwen hebben zich aangemeld. Kroes: ‘Vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd in de tech en daar moet verandering in komen. Met dit initiatief wil ik me daar voor inzetten.’

Lees meer...

040 Eindhoven Maatschappij - Per zondag 9 december gaat de nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in Eindhoven van start. Vanaf dat moment wordt Bravoflex in Zuid-Eindhoven (inclusief Tongelre) geïntroduceerd. Op onderstaand kaartje staat het gebied waarbinnen de dienst gaat rijden.

Lees meer...

Meer artikelen...

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Economie & Duurzaamheid

 • Zoek de natuur op in en om je huis

  Economie & Duurzaamheid Mar 26, 2020 | 00:22 am

  Zoek de natuur op in en om je huis Published in: Economie & Duurzaamheid NL Magazine Natuur/Duurzaamheid/Vrije Tijd - In deze onzekere tijden met steeds meer aangescherpte corona-maatregelen lijkt onze bewegingsvrijheid steeds minder te worden. Ook ik zit, als boswachter, nu zoveel mogelijk thuis te werken.

  Read more...
 • Dutch Marketing Awards 2020 via livestream!

  Economie & Duurzaamheid Mar 25, 2020 | 00:48 am

  Dutch Marketing Awards 2020 via livestream! Published in: Economie & Duurzaamheid NL Magazine Business/Economie - Komende donderdag zou de feestelijke uitreiking plaatsvinden van de Dutch Marketing Awards, waaronder de bekendmaking van de Marketing Company of the Year en de Marketeer of the Year. Helaas kan deze[…]

  Read more...
 • Giga veel aanvragen bijstand zzp’ers

  Economie & Duurzaamheid Mar 25, 2020 | 00:45 am

  Giga veel aanvragen bijstand zzp’ers Published in: Economie & Duurzaamheid NL Magazine Economie/Duurzaamheid/Maatschappij – Een gigantisch aantal Zelfstandigen zonder personeel, de ZZP-ers, heeft bij de gemeentelijke bijstandsloketten een aanvraag ingediend voor bijstand. Het aantal is hoog en misschien wel opzienbarend hoog omdat diverse wethouders zzp-ers[…]

  Read more...