Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Sport - Zondag 6 januari 2019 gaat de 13e editie van de Genneper Parkenloop van start! Een heerlijk sportief begin van het nieuwe jaar! Zo kun je meteen je goede voornemens inluiden samen met 1.500 andere lopers. Dit jaar worden er in totaal 4 afstanden gelopen door Genneper Parken. Zo is er de Joop Veelenturf Run van 2 kilometer, maar er zijn ook langere afstanden van 4-, 8- en 14 kilometer. Het eerste startschot klinkt om 10.00 uur voor de lopers van de Joop Veelenturf Run.

Sportief voor het goede doel

De opbrengst van de Genneper Parkenloop komt ten goede aan gehandicaptensport in Eindhoven en zal gaan naar de GP Bulls en de Blade-uitleen van Eindhoven Atletiek. De GP Bulls is een E-hockey vereniging uit de Genneper Parken. Zij maken het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk toch hun favoriete sport hockey op het hoogste niveau te beoefenen.
Bij de Blade-uitleen kun je protheses (blades) lenen. Blades zijn vaak erg duur. Door gebruik te maken van de Blade-uitleen wordt de financiële drempel voor een potentiële sporter met een beperking minder groot. 

Bereken je premie - ZorgDirect 

Inschrijven

De inschrijving start op 31 oktober. Houd facebook in de gaten voor nieuws over de Genneper Parkenloop / Joop Veelenturf Run!

Indoor / Outdoor:

Outdoor

Sport:

Sport & Spel

Wandelen / Hardlopen / Trimmen

Doelgroep:

Groep 1 (4 - 5 jaar)

Groep 2 (5 - 6 jaar)

Groep 3 (6 - 7 jaar)

Groep 4 (7 - 8 jaar)

Groep 5 (8 - 9 jaar)

Groep 6 (9 - 10 jaar)

Groep 7 (10 - 11 jaar)

Groep 8 (11 - 12 jaar)

Jeugd (13 - 18 jaar)

Volwassenen

Senioren

Aangepaste sporten

Stadsdeel:

Stratum (incl. GP)

Locatie:

Natuurgebied Genneper Parken

Kosten:

€ 10,- voor de afstanden 4-,8- en 14 km

Toelichting kosten:

€ 4,- voor de 2 km loop

 

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle