Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

040 Eindhoven Sport - Het Nederlands Damesteam komt op woensdag 21 november in actie in het Indoor-Sportcentrum Eindhoven! Tijdens deze uitzwaaiwedstrijd voor het EK, komen onze Oranje dames uit tegen Angola. Pak je kans en kom de Oranjedames succes toejuichen en met winst uitzwaaien naar het EK in Frankrijk!

Kaartverkoop

De Nederlandse handbaldames hebben een pittige klus voordat ze naar het EK in Frankrijk vertrekken. De Angolese dames zijn meervoudig Afrikaans kampioen en een fysiek sterke tegenstander. Op grote internationale toernooien doen ze het de laatste jaren verrassend goed.

Het eerste fluitsignaal voor deze spannende wedstrijd, klinkt om 19:30 uur. De kaartverkoop is weer van start, je kunt ze op de website handbal.nl bestellen. Het is de laatste krachtmeting in eigen land voordat het Europees Kampioenschap in Frankrijk begint op 1 december. In het Indoor-Sportcentrum Eindhoven is er plaats voor veel toeschouwers, dus het belooft weer een sfeervolle uitzwaaiwedstrijd te worden! Bestel jouw kaarten op tijd! In de voorverkoop kosten de kaarten 15 euro voor volwassen en 8 euro voor kinderen (t/m 15 jaar). Aan de kassa gelden de volgende tarieven: 17,50 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen

 Drogisterij.net De online drogist van Nederland en België

Selectie voor het EK

Bondscoach Helle Thomsen heeft een selectie van 10 speelsters bekendgemaakt die zeker zijn van deelname aan het EK in Frankrijk. Tijdens de trainingsstage voorafgaand aan het Europees kampioenschap worden nog zes speelsters geselecteerd. De selectie van het Nederlands Damesteam voor EK bestaat tot nu toe uit:

Lois Abbingh                                                           
Debbie Bont
Kelly Dulfer
Nycke Groot
Laura van der Heijden
Angela Malestein
Estavana Polman
Martine Smeets
Danick Snelder
Tess Wester

Wij wensen deze dames al veel succes toe!

Samen sporten, samen leren

De Nederlandse handbalbond ziet het aantal kinderen die zich aansluiten bij een handbalvereniging groeien. Niet verwonderlijk want handbal is een echt teamsport waar samenwerking en techniek centraal staan en goed getraind wordt. In Eindhoven zijn er ook gezellige handbalverenigingen die jong en oud de kneepjes van de sport graag overbrengen.

Reizen & Vakanties

 

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle