040 Eindhoven Maatschappij - De winterperiode is een goede periode om zwarte ratten te bestrijden. Het ‘natuurlijke’ voedsel, zoals de zaden, vruchten en noten raken op. Door de droge zomer is de hoeveelheid natuurlijk voedsel deze winter nog kleiner. Omdat er weinig voedsel is, zullen ratten sneller van lokazen op klemmen en vallen eten.

Lees meer...

040 Eindhoven Maatschappij - Na de oproep van afgelopen januari komt er nu een vervolg. Deze luidt als volgt: Wij zijn benieuwd naar jouw mening over District E en het Stationsplein. Daarom organiseren wij samen met Amvest een bijeenkomst waar jij kunt vertellen wat je belangrijk vindt bij de ontwikkeling van District E.

Lees meer...

040 Eindhoven Maatschappij - Benieuwd naar de proefbestrating voor de binnenstad? Kom dan naar de Demer waar je de verschillende bestratingsmaterialen kunt bekijken. In oktober organiseerden we tours voor geïnteresseerde Eindhovenaren, waarbij ze konden testen en feedback geven. Aansluitend hierop stellen wij via de enquête op deze pagina een aantal vragen over de proefbestrating.

Lees meer...

Meer artikelen...

Politiek & Maatschappij

Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek

17 januari 2019

Categorieën Politiek Maatschappij Wetenschap Techniek op NLmagazine

advertentie

Greenchoice

Mediamarkt